Home » Wadlopen

Wadlopen in verbinding met de zeewezens.

Het wad is een magische plek, de rust, de ruimte en de schone lucht doen al iets met je. De zorgen en beslommeringen van het vaste land waaien en spoelen van je af. Je ontspant en komt weer tot jezelf, dit alleen al is reden genoeg om het Waddengebied te bezoeken, maar voor de kust van Moddergat kun je het wad op en nog een stukje verder de verdieping ingaan; verdieping in de beleving van het wad en verdieping in de beleving van jezelf. Het wad zelf en al haar bewoners helpen je hierbij...

Net als bos, hei en andere landschappen huist er ook in het wad een grote verscheidenheid aan natuurwezens die je uitnodigen om met hen in verbinding te treden. Welk wezen dat precies zal zijn hangt helemaal van het moment af en de persoon die meegaat. Voor de een is het een Zeemeermin, voor een ander de Zee Elf, Golvendanser of een Slijkwezen wat je helpt de zwaarte uit je lijf te verdrijven. Deze wezens zijn bewust, het hele landschap is bewust en op het wad, los van alles wat je dagelijks bezighoudt door de combinatie van rust/ruimte en fysieke inspanning kom je in een natuurlijke staat van Zijn waarin je meer openstaat voor het bewustzijn om je heen. Ieder wezen met een functie en specifieke eigenschappen en talenten. Het wezen, of de wezens die jou uitkiezen vertellen je daarmee ook het een en ander over jezelf. De resonantie is er niet voor niets. 
Ik (Cornelis Jan) help je hierbij, als gids op het wad en als gids in de natuurwezenrijken, zwerven we samen door de eindeloosheid van het wad en laten we vrij ontstaan wat zich in het moment wil aandienen. 

Deze tochten helpen je onder andere bij:
- Opschoning van lichaam & geest.
- Vergroten van je lichtcapaciteit op aarde.
- Steviger aarding en verankering van je Ziel in Moeder Aarde.
- Hereniging met verloren bewustzijnsdelen.
- Herverbinding met wezens/volkeren waar je ooit deel van uitmaakte/gekend hebt in andere tijden.
- Een zuiver kanaal te zijn.
- Ontwaken sluimerende talenten en magie in je bestaan.

 

We lopen niet met een bestemming als doel, het is een zwerftocht en we laten intuïtie en de zeewezens ons leiden. Manannán Mac Lir zal bij alle wandelingen aanwezig en draagt bij in het veilig zwerven over het wad. Natuurlijk blijft gezond verstand en kennis van het wad en de werkingen hierin ook gewoon van toepassing. Mail gerust voor meer informatie of een afspraak voor een zwerftocht. Onder het kopje 'tarieven & contact' vindt u hier mee informatie over.