Home » Vuurdans

Sheia's Grove: de Vuurdans!

Katja leidt je in de vuurdans terug naar een diepere connectie met jezelf terwijl je dansend en bewegend expressie geeft aan wat er in je leeft. Loslatend wat je niet langer dient mag aan het vuur gegeven worden; voer om je innerlijk vuur aan te wakkeren en je nog meer in je eigen kracht te brengen. Haar sterke connectie met Cerridwen, de Keltische Godin met haar magische ketel zal bijdragen in een proces van wedergeboorte en vernieuwing. Gedurende de dans draagt Cornelis Jan zorg voor een helder vlammend vuur, verbonden met de vuurelementalen en Taranis, de dondergod die zijn magie inzet om jou te zuiveren van storende invloeden in je leven waarna je sterker met je Authentieke Zelf uitgelijnd zal zijn wanneer de dans ten einde is gekomen en je weer terugkeert naar je dagelijks leven. Opgeruimd en in je kracht een nieuwe dag tegemoet! 

- Draag bij deze gelegenheden makkelijke kleding, eventueel in laagjes zodat je je outfit kan aanpassen op je lichaamswarmte.
- Een flesje water meenemen is wenselijk om goed gehydrateerd te blijven tijdens de dans.
- De dans zelf zal ca. 2 uren duren, maar je mag even pauze nemen wanneer dit gewenst is. 
- Met inleiding en afsluiting zal de gehele activiteit ongeveer 2,5 uur duren, waarna er nog ruimte is om even bij te komen met een lekker bakje thee of koffie.
- Bij slecht weer is er gelegenheid om naar binnen uit te wijken. In dat geval zal er geen vuur zijn, maar een altaar met kaarsen om het vuur in de zaal te symboliseren.
- Wanneer je je hiertoe geroepen voelt mag je een eigen sjamanendrum meenemen.

De Vuurdansen zullen plaatsvinden bij de Zijn-Plek te Katlijk:
Bisschopslaan 12
8455JM Katlijk
(Tenzij anders vermeld)
Eigen bijdrage:
€25,00
Kijk voor actuele data en tijden in de agenda op deze website,
vraag gerust voor meer informatie.

De Vuurdans is onderdeel van Sheia's Grove, een samenwerkingsverband waarbinnen we Keltische Spiritualiteit integreren in het dagelijks leven ter ondersteuning van de vele processen die met het leven verbonden zijn.