Home » Sheia's Grove

Sheia's Grove

De Grove, geïnspireerd door de Heilige plek in het bos waar van oudsher Druïden samenkwamen wordt bij Sheias wedergeboren in de moderne tijd in een ruimer jasje. Sheia, de Keltische beschermgeest die over de oude kennis waakt, deze terugbrengt naar het heden en hen beschermt die zich hiervoor inzetten is bij uitstek geschikt als hoeder van deze plek. Het is geen fysieke plek, het is een plek die zich daar vormt waar mensen in dit verband samenkomen, als een heilige ruimte die hen omringt om veilig en optimaal hun werk of bezigheden uit te voeren...

Sheia's Grove is een plek waar je terecht kan om meer over Keltische spiritualiteit, natuurwezens, hun (nog steeds levende!) goden, leven in verbinding met de natuur en andere verwante zaken te leren. Daarnaast zal er ook actief mee gewerkt worden in workshops, rituelen en andere uitingsvormen die ons helpen weer in verbinding met onszelf én de aarde te leven.

Binnen Sheia's Grove zijn de volgende mensen actief:

Cornelis Jan Cuperus, initiatiefnemer van Sheias natuurbewustwording, spreekbuis voor natuurwezens en vertolker voor de goden, waaronder Cernunnos en Manannán Mac Lir. Reizend met Sheia aan zijn zijde. Klik op de knopjes om meer over deze onderwerpen te leren:

Katja Hersevoort, sterk verbonden met ondermeer Cerridwen en de natuurlijke wereld. Een hoedster van het leven en krachtige vrouw die vol passie en expressie haar bezieling naar buiten brengt in onder meer dans!

Hessel Hans Wiersma, hybride mens, (landschaps-)heler en gespecialiseerd in diep gelegen trauma. Werkt veel met draken, Pan en de elfen. Met Hessel Hans ga je op pad om het land te helen!

Rianna Hoogeveen, meer informatie binnenkort!