Home » Sheia's Grove

Sheia's Grove

De Grove, geïnspireerd door de Heilige plek in het bos waar van oudsher Druïden samenkwamen wordt bij Sheias wedergeboren in de moderne tijd in een ruimer jasje. Sheia, de Keltische beschermgeest die over de oude kennis waakt, deze terugbrengt naar het heden en hen beschermt die zich hiervoor inzetten is bij uitstek geschikt als hoeder van deze plek.
De Grove zelf is 'ingefluisterd' door Cernunnos, die zich actief inzet in deze bijzondere tijd om mensen te helpen weer in verbinding te brengen met hun Authentieke Natuur.
Het is geen fysieke plek, het is een plek die zich daar vormt waar mensen in dit verband samenkomen, als een heilige ruimte die hen omringt om veilig en optimaal hun werk of bezigheden uit te voeren...

Sheia's Grove is een plek waar je terecht kan om meer over Keltische spiritualiteit, natuurwezens, hun (nog steeds levende!) goden, leven in verbinding met de natuur en andere verwante zaken te leren. Daarnaast zal er ook actief mee gewerkt worden in workshops, rituelen en andere uitingsvormen die ons helpen weer in verbinding met onszelf én de aarde te leven.

Op Facebook kun je lid worden van de groep Sheia's Grove waar informatie gedeeld wordt over Keltische & Noordse spiritualiteit, natuurwezens, natuursymboliek, krachtplaatsen en meer. Ook worden er in deze groep activiteiten aangeboden (Zowel online en op afstand als 'erop uit.') door mensen die vanuit dit platform samenwerken. Denk hierbij aan (Earth-)healing, drumcirkels, natuurwezenceremonies, rituelen, bezoeken aan krachtplaatsen en veel meer. Je bent van harte welkom!

Sheia's Grove op Facebook: 

1 van de taken die we ons als doel gesteld hebben is het in ere herstellen van de vele oude krachtplaatsen en heilige plekken in Nederland. Daarom brengen we in eerste instantie deze plekken in kaart. Naast oude, zijn er ook nieuwe plekken te vinden, zoals de Tempel van Manannán Mac Lir, een energetisch krachtpunt wat door Manannán is aangewezen als plek om met hem in verbinding te treden. Ook staan er diverse centra op de kaart aangegeven die actief op dit gebied zijn. Binnen de Grove zijn er mensen actief door het hele land die deze plekken (ook met groepen) bezoeken en er ceremonies en rituelen organiseren. De kaart heet 'Heilig Landschap' omdat we het hele land als heilig beschouwen met de krachtplekken erin die eruit springen vanwege hun energetische en/of historische waarde:

Grovekeepers:

Sheia's Grove wordt, naast mezelf, door diverse anderen beheerd die allemaal op eigen en unieke wijze bijdragen aan het geheel. Sheia's Grove is meer dan een Facebookgroep, het is een energieveld waarbinnen oude kennis en wijsheid herleven en wakker wordt ten dienste van het geheel. Naast de 'reguliere beheerderstaken' ondersteunen deze mensen het energieveld vanuit een innerlijke motivatie en authenticiteit. Leer hier meer over hen:

Rianna Hoogeveen,
Ook het donker mag er zijn. Rianna weet dit als geen ander en omarmt ook de schaduwaspecten met liefde. Zo helpt zij de eenheid te waarborgen en te helen wat zo lang de liefde heeft gemist. Geen wonder dat The Morrigan en zij verwantschap voelen. Rianna organiseert drumcirkels helende drumcirkels voor Moeder Aarde en alles wat erop leeft.

Yvonne Brouwer,
Zij voelt zich verbonden met diepgaande kennis over de schepping en de werkzame systemen hierin. Heilige geometrie, runen, ogham zijn kennisgebieden waarin Yvonne's heldere inzicht uitblinken. Verbonden met kosmos helpt Yvonne Hogere energieën en kennis integreren in het aardse bestaan. 

Froukje Postma,
Froukje leeft en ademt de Native American tradities waar zij zo nauw mee verbonden is. Zo verruimt zij de blik van de Grove tot buiten het Keltisch en Noors perspectief en draagt zij bij door deze wijsheid met het publiek te delen. Ook haar workshops waarin je zelf je drum, ratel of ander heilig voorwerp kan maken onder haar begeleiding ademen de oude kennis en de liefde voor Moeder Aarde die bij natuurvolkeren nog 'gewoon' is. Froukjes grote hart trilt mee met het Hart van Moeder Aarde. 

Kees Hoogeveen,
Taranis, dondergod komt via Kees de Grove binnen. Krachtig zuiverend en oerkrachten ontwakend. Kees de strijder is nauw verbonden met de kracht van onze voorouders en zet deze actief in voor een leven in waarheid en authenticiteit. Het Hoger Zelf wordt gediend door het Lager Zelf, welke niet vergeten mag worden in het geheel. Kees herinnert ons aan de oerkrachten die in ons allen sluimeren en vragen om een uitlijning met Bron en bevrijding van de onderdrukking in ieders persoonlijke systeem en collectief.