Home » Sheia's Grove

Sheia's Grove

De Grove, geïnspireerd door de Heilige plek in het bos waar van oudsher Druïden samenkwamen wordt bij Sheias wedergeboren in de moderne tijd in een ruimer jasje. Sheia, de Keltische beschermgeest die over de oude kennis waakt, deze terugbrengt naar het heden en hen beschermt die zich hiervoor inzetten is bij uitstek geschikt als hoeder van deze plek.
De Grove zelf is 'ingefluisterd' door Cernunnos, die zich actief inzet in deze bijzondere tijd om mensen te helpen weer in verbinding te brengen met hun Authentieke Natuur.
Het is geen fysieke plek, het is een plek die zich daar vormt waar mensen in dit verband samenkomen, als een heilige ruimte die hen omringt om veilig en optimaal hun werk of bezigheden uit te voeren...

Sheia's Grove is een plek waar je terecht kan om meer over Keltische spiritualiteit, natuurwezens, hun (nog steeds levende!) goden, leven in verbinding met de natuur en andere verwante zaken te leren. Daarnaast zal er ook actief mee gewerkt worden in workshops, rituelen en andere uitingsvormen die ons helpen weer in verbinding met onszelf én de aarde te leven.

Op Facebook kun je lid worden van de groep Sheia's Grove waar informatie gedeeld wordt over Keltische & Noordse spiritualiteit, natuurwezens, natuursymboliek, krachtplaatsen en meer. Ook worden er in deze groep activiteiten aangeboden (Zowel online en op afstand als 'erop uit.') door mensen die vanuit dit platform samenwerken. Denk hierbij aan (Earth-)healing, drumcirkels, natuurwezenceremonies, rituelen, bezoeken aan krachtplaatsen en veel meer. Je bent van harte welkom!

Sheia's Grove op Facebook: 

1 van de taken die we ons als doel gesteld hebben is het in ere herstellen van de vele oude krachtplaatsen en heilige plekken in Nederland. Daarom brengen we in eerste instantie deze plekken in kaart. Naast oude, zijn er ook nieuwe plekken te vinden, zoals de Tempel van Manannán Mac Lir, een energetisch krachtpunt wat door Manannán is aangewezen als plek om met hem in verbinding te treden. Ook staan er diverse centra op de kaart aangegeven die actief op dit gebied zijn. Binnen de Grove zijn er mensen actief door het hele land die deze plekken (ook met groepen) bezoeken en er ceremonies en rituelen organiseren. De kaart heet 'Heilig Landschap' omdat we het hele land als heilig beschouwen met de krachtplekken erin die eruit springen vanwege hun energetische en/of historische waarde: