Home » Natuurwezendans

Sheia's Grove: Natuurwezendans!

Cornelis Jan en Katja nemen je mee de wonderlijke wereld van de natuurwezens in. Elven, trollen en kabouters, ze leven allemaal vlak naast ons en willen dolgraag weer opnieuw in verbinding met ons komen om werkelijk samen te leven en van deze prachtige aarde weer de hemelse plek te maken zoals het bedoeld is. Je mag wat lekkers meenemen voor de natuurwezens of een kristal of ander glitterend kleinood waar onze vrienden uit de natuurwezenrijken ontzettend blij van worden. Met alle verzamelde offers maken we samen een altaar in het midden van de plek, waar we vervolgens onze dans omheen zullen gaan uitvoeren. Ook de muziek is uiteraard afgestemd op de natuurwezens, dus je kan veel Keltische tin whistles verwachten en andere lichte en opzwepende muziek.
We openen de dans met een kleine ceremonie waarin we ook de natuurwezens uitnodigen om met ons mee te dansen en feest te vieren, want een feestje, dat zal het zeker worden! voel je welkom om je aan te sluiten en je vriendenkring ook buiten het mensenrijk uit te breiden!

 

- Draag bij deze gelegenheden makkelijke kleding, eventueel in laagjes zodat je je outfit kan aanpassen op je lichaamswarmte.
- Een flesje water meenemen is wenselijk om goed gehydrateerd te blijven tijdens de dans.
- De dans zelf zal ca. 2 uren duren, maar je mag even pauze nemen wanneer dit gewenst is. 
- Met inleiding en afsluiting zal de gehele activiteit ongeveer 2,5 uur duren, waarna er nog ruimte is om even bij te komen met een lekker bakje thee.
- Bij slecht weer is er gelegenheid om naar binnen uit te wijken. In dat geval zal er geen vuur zijn, maar een altaar met kaarsen om het vuur in de zaal te symboliseren.
- Neem voor de natuurwezendans een offer mee: Edelsteen/kristal, kruidenbundeltje, wat lekkers (bio) zoals chocola, koekjes, bier, e.d.
- Wanneer je je hiertoe geroepen voelt mag je een eigen sjamanendrum, vrolijke belletjes of een ander instrument meenemen!

 

 

De Natuurwezendansen zullen plaatsvinden bij de Zijn-Plek te Katlijk:
Bisschopslaan 12
8455JM Katlijk
(Tenzij anders vermeld)
Eigen bijdrage:
€25,00
Kijk voor actuele data en tijden in de agenda op deze website,
vraag gerust voor meer informatie.

 

De Natuurwezendans is onderdeel van Sheia's Grove, een samenwerkingsverband waarbinnen we Keltische Spiritualiteit integreren in het dagelijks leven ter ondersteuning van de vele processen die met het leven verbonden zijn.