Home » Natuurwezenceremonies

Natuurwezenceremonies.
Natuurwezens zijn overal. In de bloemen en de bomen, de lucht en het water, waar dan ook, er is altijd een natuurwezen of meerdere die zich bezighouden met het vormen van en sturen van de elementen die onze wereld maken tot wat ze is. Natuurwezens vragen om contact, ze willen zich aan ons kenbaar maken en ons helpen bewust te worden van de processen die zich in de wereld, vaak net buiten ons gezichtsveld, afspelen. Hier bewust van worden betekent dat je zicht op de natuur verandert, je houding ten opzichte van verandert en ook jij verandert. Je groeit, je wordt bewuster van wat energie met je doet en wat jij met de energie doet. Zo helpen de natuurwezens ons om bewuste scheppers te worden en helpen wij hen door de aarde met meer respect en liefde te behandelen.

De natuurwezenceremonies worden op steeds wisselende plaatsen gegeven op mooie plekken waar veel natuur te vinden is. Op deze plekken is het makkelijker om met ze te verbinden en de natuurwezens helpen je om de natuur om je heen op een diepere manier te ervaren. Omdat de natuurwezens ons altijd veel geven, geven wij ook altijd iets terug in de vorm van een ritueel of offer. zo is de cirkel gesloten en in balans en draagt het niet alleen voor ons, maar ook voor hen iets bij. 


Zolang we er niet met groepen op uit kunnen gaan verzorg ik 1-op-1 natuurwezenceremonies!

Je bent van harte welkom om samen met mij de wereld van kabouters, elfen, trollen en nog veel meer te gaan ontdekken! Samen gaan we met hen verbinden, communiceren en vooral het leven vieren, want daar is het altijd tijd voor! 
De 1-op-1 ceremonies zijn ook zeer geschikt wanneer je verdieping van een specifiek vraagstuk zoekt. Wie weet heb je je altijd aangetrokken gevoeld tot trollen en wil je graag leren wat hier achter zit... Stel gerust je vraag en samen gaan we ermee aan de slag!
E-mail naar info@sheiasnatuurbewustwording.nl voor een afspraak.
Kosten zijn in wederzijdse overeenstemming in verhoudng tot hetgeen we gaan doen. :) 
Met 1 vriend of vriendin erbij mag ook! ;)