Home » Natuurcoaching

Persoonlijke begeleiding om je te helpen meer in contact met je eigen natuur te leven. Dit doen we door letterlijk de natuur op te zoeken en te leren van de boodschappers op ons pad en vrij te laten ontstaan wat er in het moment bij je naar boven komt. Wat wil gezien worden? Wat wil geleefd worden? Waar knelt dit in je leven en hoe kan dit opgelost worden? Samen gaan we bij de eerste ontmoeting kijken naar wat je nodig hebt en naar wat je wenst of mist in je leven en een plan opstellen om daar de komende tijd mee aan de slag te gaan. 
Dit doen we veelal buiten, het Lauwersmeergebied, Oranjewoud, het Wad, mogelijkheden te over. 
Om je optimaal van dienst te kunnen zijn heb ik een basis gelegd met een opleiding tot Welzijnscoach en diverse kruidenopleidingen gevolgd. Superhandig, maar je hebt er natuurlijk niks aan wanneer je niet zelf het werk gaat doen wat nodig is om optimaal jezelf te kunnen ontplooien en hier is dan ook het meeste werk voor mij in gaan zitten en niet voor niets... Hoe meer ik mezelf leer kennen, hoe meer ik opruim wat niet (langer) van mij is, hoe meer ik uit de comfortzones durf te stappen en écht ga leven.... Des te meer ben ik afgestemd op mij en het universum. Ikzelf ben de schat en de bron van informatie die ik me in vele levens eigen heb gemaakt en dit geldt ook voor jou en dit is waar het eigenlijk pas echt interessant begint te worden naar mijn mening. ;)
Voor mij persoonlijk betekende het een ontwaken van mijn tovenaarszelf en natuurwezendelen en een diepere verbinding met deze volkeren vanuit mijzelf. Dit gold ook voor mijn band met Cernunnos en Manannán Mac Lir die nu helderder en sterker zijn en welke ik in mag zetten dienend voor het geheel. Kortom: Mijn multi-dimensionale Zijn is wakker en geïncarneerd op Aarde en dat is wat nu nodig is, zowel persoonlijk als collectief.
De natuur geeft ons altijd alles wat we nodig hebben en vaak is het daarom een zaak van (opnieuw) afstemmen. Dit afstemmen begint bij jezelf, want wanneer je afgestemd bent op jezelf, ben je dat ook op je omgeving, alles is met elkaar in verbinding.
Wanneer je weer of beter afgestemd bent gaat het weer stromen in je leven, je bewustzijn verruimt zich, dingen vallen op hun plek, want jij bent weer waar je hoort te zijn en alles om je heen zal dat, afgestemd op jou, ook doen.
Welkom terug....

 

Ook kan van deze dienst gebruik worden gemaakt wanneer je een specifieke vraag hebt zoals bijvoorbeeld een innerlijke behoefte om meer met natuurwezens te werken, je te verdiepen in kruidengeneeskunde of werken met Friese en Keltische Spiritualiteit.

 

Neem gerust contact op voor meer informatie of een afspraak: info@sheiasnatuurbewustwording.nl