Home » Healing

Healing.
Healing... een woord waar we inmiddels allemaal vertrouwd mee zijn, al dekt het de lading niet helemaal van wat ik doe. Toch benadert dit woord mijn behandelingen meer dan ieder ander woord wat ik bedenken. Al jong voelde ik me aangetrokken tot 'deze tak van sport' en ben ik hierin gaan zoeken en ontdekken naar welke methode nou eigenlijk het beste bij mij past. Ik leerde een persoonlijke gids kennen die genezer is die me is gaan helpen in mijn werk, mijn liefde voor planten bracht mij bij de fytotherapie welke een prachtig ondersteunend middel is geworden bij en na de behandelingen en ik heb diverse energetische behandelmethoden onderzocht en ontwikkeld tot mijn innerlijke stem mij vertelde; 'Laat deze methoden los en ga bij jezelf op zoek.'  Zo gezegd, zo gedaan en inmiddels werk ik volledig vanuit mijzelf, gedragen door vele vorige levens waarin ik ook genezer was en waar ik informatie uit kan putten ter ondersteuning van de processen in het hier en nu. Bijgestaan door gidsen, voorouders, krachtdieren en natuurwezens die, naargelang de behoefte, langskomen tijdens een behandeling om te helpen. De behoefte om genezer in dit leven te worden heeft me op een pad van zelfontplooiing gezet waarin ik steeds meer oude kennis, opgeslagen in mijzelf, kon opgraven en toepassen bij de mensen die met een hulpvraag bij mij komen. Ik bleek geen genezer te hoeven worden, want ik ben er een, ik hoefde mij dit enkel te herinneren. 

Ik werk intuïtief en laat vrij ontstaan wat er nodig is om je te helpen weer in je kracht te staan. Ik zoek naar oorzaken, welke allemaal in je energiesysteem zichtbaar zijn, en werk eraan om deze op te lossen. Vaak gaat dit ook gepaard met een gesprek om je te helpen bewust te worden van 'waar de schoen wringt'. Waar je energie vrij kan stromen ben je gezond en daar waar dit blokkeert ontstaan de problemen. Een probleem kan je ook zien als een geschenk, want ze bieden je een les, iets wat je helpt op je pad van bewustzijnsgroei. Daarom behandel ik je niet als een zieke of slachtoffer, maar ga met jou op zoek naar mogelijkheden voor groei in je bewustzijn. Een gevoel van gezondheid en vitale energie zijn hier een gevolg van. 

Als vrije sjamaan heb ik vele middelen tot mijn beschikking welke intuïtief toegepast worden, altijd vanuit het belang en verlangen om de eenheid te ervaren die ten grondslag ligt onder de ervaring van dualiteit. Want, waar de eenheid ervaren wordt, is geen lijden. Zo simpel is het eigenlijk, ik help je graag.
Cornelis Jan Cuperus